Waar ga ik fotograferen?!?

©SunsetFinished2_FB

Zondagavond 24 mei… Een saaie zondagavond met totaal niks op de planning…

Daar moet dus iets aan veranderen, naar buiten kijkend had ik het vermoeden dat er wel eens een mooie zonsondergang in kon zitten. Ook de temperatuur zat mee en het was nog goed uit te houden rond 20:45. Tijd om de fiets te pakken en erop uit te gaan.

Maar waar? Waar kan ik nou wat leuke plaatjes gaan maken?… Euuuh, Maaaaaam, weet jij niks? Helaas moeders wist ook niks. Na enige tijd denken toch maar gewoon op de fiets gestapt en uiteindelijk bij een plek waar ik voorheen wekelijks langskwam geëindigd. Na een plekje te hebben gevonden, aan het fotograferen geslagen.

Aan de rand van het pas geplante veld heb ik allerlei capriolen uitgehaald om te kijken wat nou mooi was. Voor mij ook nog het geluk dat er wolken kwamen opdoemen en de lucht niet meer helemaal helder was, brengt wat meer contrast in je foto. Dussss….. een kwartier of 3 later hield ik het voor gezien en heb de rest van de avond niet veel meer gedaan dan op de bank gezeten.

Maandag ben ik maar begonnen met het nabewerken van de foto’s en ik was best tevreden met het eindresultaat! Dat deel ik natuurlijk graag met jullie!